Tykkäsin kovasti Painonpudotuskoulusta. Meillä oli mukava ryhmä ja 12 viikon ajan tsemppasimme toinen toisiamme pudottamaan painoa. Meidän ryhmä oli pieni ja nauroimme paljon, välillä niin että poskiin sattui. Liikuntaosuudet oli hauskoja ja monipuolista, varsinkin kun oma kunto kehittyi koko ajan. Keskustelimme paljon myös ravinnosta ja miten tulisi syödä. Minun toivomukset huomioitiin ja yhdessä Danielan kanssa löysimme minulle toimivan tavan syödä. Painokin tippui 10,8 kg 12 viikossa! Minulla on vielä melkein 20 kg painoa pudotettavana ennen kun olen tavoitteessani, mutta on ollut helppo jatkaa kun on tietoa, minkä avulla onnistuu.  – Maria, 53 v.

Painonpudotuskoulun avulla löysin uuden tavan suhtautua liikkumiseen ja syömiseen! Se on varmaan ollut valmennuksen paras anti! Opin että sillä on merkitystä mitä tekee joka päivä!

Painonpudotusryhmä

Painoa minulta lähti reilut 14 kg valmennuksen aikana, ja siihen olen erittäin tyytyväinen. Minulle on pitkään ollut vaikea saada ruokailut onnistumaan mun kolmivuorotyön kanssa, mutta nyt sain siihenkin vinkkejä ja ne olen onnistunut viemään käytäntöön. Luulen että sillä on ollut vaikutusta painonpudotuksessa eniten. Sain myös valmennuksen aikana monta treeniohjelmaa, jota pystyn tekemään kotona mihin aikaan tahansa. Se helpottaa mun arkea huomattavasti. Olen tyytyväinen siihen että olen pystynyt muuttamaan elämäntapojani parempaan.  – Linda, 36 v.

Personal Training

Samissa on valtava viisaus. Hän on monipuolinen. Häneltä löytyy aina kaikkeen tekemiseen vaihtoehto. Tulokset ovat olleet todella hyviä. Liikkumisen pitää olla mukavaa ja Samin kanssa se on äärimmäisen hauskaa.  – Marianne 35 v.

Sami on ihan huipputyyppi, ja joka tapaamisen jälkeen mieleni on ollut tosi positiivinen ja motivaatio liikkumiseen korkealla. Olen joskus aiemmin saanut kuntosalijäsenyyden kautta personal trainerin ja se kokemus oli oikeastaan aivan päinvastainen. Samin kanssa ollaan keskitytty siihen, että liikkuminen on kivaa ja tuntuu hyvältä. Ollaan yhdessä mietitty ja kokeiltu. Olen saanut sitä kautta kannustusta, eikä missään kohti olla puhuttu mistään laiduttamisesta tai muusta negatiivisesta, vaan hyvän olon ja mielen kautta lähestytty asioita.  – Minttu

Personal trainerin palkkaaminen on ollut paras päätös ikinä! Olen kiireinen työssäkäyvä äiti, haluan silti liikkua ja pysyä kunnossa. Minulla oli myös jäänyt muutamia ylimääräisiä kiloja viimeisen raskauden jälkeen, ja niistä halusin päästä eroon. Aika tuntui kuitenkin olevan rajallinen ja en ehtinyt liikkumaan niin paljon kun olisin halunnut ja tarvinnut. RCS Trainingin avulla olen löytänyt tehokkaan ja toimivan tavan liikkua ja tavoitepainoon on enää matkaa pari kiloa! Nykyään ehdin myös treenata tehokkaasti ilman että joudun tinkimään perheen yhteisestä ajasta. Kiitokset Samille, suosittelen!  – Jaana 39 v.

Vaimo halusi minut hääkuntoon kesäksi, kun vuosien varrella oli päässyt kasaantumaan kymmenkunta ylimääräistä mukavuuskiloa vyötärölle. Liikunta ei ole koskaan oikein sytyttänyt, eikä mikään biggest looser-tyyppinen bootcamp tullut mieleenkään. Tiesin että omassa ruokavaliossa oli korjaamisen varaa, mutta en olisi uskonut että pelkästään oikein syömällä ja vähän aktiivisuutta lisäämällä paino tippuu niin nopeasti. Danielan avulla pääsin yllättävän helposti pinttyneistä huonoista tavoista eroon, eikä nälkää tarvinnut kärsiä missään vaiheessa. Muutamassa kuukaudessa tippui 12 kiloa ja mikä parasta, kilot eivät tulleet häidenkään jälkeen takaisin.  – Mies, 36 v.

Ravintovalmennus

Paras kisoihin valmistautuminen ikinä. Neljän kuukauden rääkki tuotti tulosta ja energiaa riitti treenata kun kerrankin tuli otettua ravintopuolikin tosissaan.  – Lasse, 24 v.