Joogaa laihduttajalle

 

Joogaa laihduttajille on tehokasta painonpudotusta lempeästi ja kehoa kuunnellen.

Joogaa laihduttajille on 7 viikon pituinen intensiivinen kurssi, joka on suunniteltu erityisesti painonpudottajille. Vasta-alkajille ja laihduttajille suunnitellut joogaharjoitukset perustuvat lempeään hathajoogaan. Kurssin aikana opetellaan joogaliikkeitä – asanoita – jotka edistävät erityisesti aineenvaihduntaa, ruoansulatusta, poistavat kehostamme kuona-aineita sekä parantavat lihaskuntoa. Lisäksi opettelemme rentoutumaan ja tutustumme hengitykseen ja sen voimaan.

Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, jokainen tekee harjoitukset omana harjoituksenaan, vaikka sitten vain maaten joogamatolla ja nauttien positiivisesta energiasta. Pelkkä läsnäolo ja visuaalinen harjoittelu oman mielen kanssa johtaa positiivisiin tuloksiin.

Joogaa laihduttajalle on paljon enemmän kuin pelkän joogaharjoituksen harjoittamista. Joogan harjoittamisen lisäksi vaalitaan mielen tasapainoa ja kehitetään sisäistä tyyneyttä sekä tahdonvoimaa. Näitä kaikkia pääset harjoittamaan viikkotehtävien yhteydessä.

Kurssin aikana perehdytään myös terveelliseen painonpudotusta tukevaan syömiseen ja jokainen osallistuja analysoi omaa ruokavaliota ravintovalmentajan opastuksella. Saat myös käyttöösi reseptivihkosen, jossa on 14 erilaista kehoa ravitsevaa ja painonpudotusta tukevaa ruokaohjetta.

Kurssi sopii kaikille – aivan kaikille. Tule juuri sellaisena kuin olet!

 

Kurssin sisältö:

– 7 tapaamista pienryhmän kanssa

-6 ohjattua lempeää ja tehokasta joogaharjoitusta joogaopettajan kanssa

-Turvallinen ja lempeä harjoittelu joka tehostaa aineenvaihduntaa

-Rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia joka tukee sinua painonpudotuksessasi

-Motivoivat viikkotehtävä jokaiselle viikolle

-Ravintotietoa ja oman syömisen analysointia ravintovalmentajan kanssa

-14 erilaista ravitsevaa ja terveellistä reseptiä

 

Kurssin kesto on 7 viikkoa.

 

Valmentajina toimivat joogaohjaaja Nina-Hannele Ruth ja ravintovalmentaja Daniela Gustafsson-Sallinen.

Kurssi pidetään RCS Training Centerissä Veikkolassa Kirkkonummella.