Life Coach, muutos- ja oppimisvalmentaja
Laura Hekko

 

  • Ammatillinen erityisopettaja (HAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu)
  • Opinto- ja uraohjaaja (JAMK ammatillinen opettajakorkeakoulu)
  • LCA Life Coach ® (Jyväskylän kesäyliopisto)
  • Goal Mapping Practitioner (Brian Mayne, menetelmän kehittäjä)
  • Luontoyhteysohjaaja (Muurlan Opisto)
  • Metsämieli-ohjaaja (Sirpa Arvonen, menetelmän kehittäjä)

 

Laura on osaamisen kehittämisen sekä ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen asiantuntija. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta eri aikuiskoulutusorganisaatioissa ja henkilöstön kehittämistehtävissä muun muassa oppimisvalmentajana, motivointikouluttajana ja uraohjaajana. Työuransa aikana hän on ollut valmentamassa yli 3600 opiskelijaa uuteen ammattiin.

Laura on luonteeltaan iloinen, utelias ja avoin kaikelle uudelle. Hän elää niin kuin opettaa eli on itsekin kouluttautunut useampaan ammattiin työelämän muutosten ja tarpeiden mukana. Valmentajana ja ohjaajana Laura on periksi antamaton ja sisukas optimisti, joka jaksaa uskoa asiakkaansa potentiaaliin ja mahdollisuuksiin. Tavoitteiden kirkastamisella ja selkeillä toimintasuunnitelmilla sekä kannustuksella ja henkilökohtaisella tuella saamme ihmeitä aikaan!

Lauran erityisosaamista ovat luonto- ja puutarhalähtöiset Green Care -menetelmät; ratkaisukeskeisissä valmennuksissaan hän yhdistää monipuolisesti erilaisia luontoelementtejä kuten myös puutarha-alan ja luontoyhteysohjaajan osaamistaan sekä Metsämieli- ja Goal Mapping -menetelmiä.

Pelkäsin jo, että työt oli tehty ja tämä oli nyt tässä. Lauran avulla sain takaisin itsevarmuuteni ja uskon omaan osaamiseen. En nähnyt, mitä kaikkea osaamista minulle oli vuosien varrella kertynyt. Kun tämän oivalsin, opin tekemään parempia työhakemuksia ja pääsin työhaastatteluun. Nyt olen yli kahden vuoden työttömyyden jälkeen saanut vuoden määräaikaisen pestin ja jatkostakin on ollut jo puhetta. Ei kannata menettää toivoaan vaan kannattaa palkata itselleen valmentaja!

Mies, 54 v.

En olisi koskaan saanut opintojani päätökseen ilman sinun tukea! En tiedä kuinka kiittää. Aamulla menen uuteen työhöni hymyssä suin, enkä muista koska sitä olisi viimeksi tapahtunut vanhassa ammatissani. Kiitos, kiitos, kiitos!

– Alanvaihtaja, nainen 43 v.

Lauran sydän on puhdasta kultaa ❤! Hän tuo tilaan ilon ja valon, maailman paras tsemppari!”

Työelämään palaamassa ollut kotiäiti, 34 v.