Personal Trainer
Sami Sallinen

Omistaja
sami (at) rcstraining.fi

  • Personal Trainer (Trainer4You / EHFA)
  • Terveysvalmentaja (Trainer4You)
  • Hyvinvointivalmentaja (Trainer4You / EHFA)
  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4You / EHFA)
  • Henkinen valmennus (NL PT 1)
  • Gymstick Trainer

 

Sami on lisenssoitu personal trainer, terveysvalmentaja ja ammattivalmentaja, jonka avulla asiakkaat saavuttavat tavoitteensa!

Energinen ja hyväntuulinen valmennustapa saa Samin asiakkaat innostumaan ja löytämään liikkumisen ilon. Samin ehdottomia vahvuuksia valmentajana on monipuolisuus ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin huomioiminen osana kaikkea tekemistä. Samin vahvuuksiin kuuluu myös vankka teoreettinen osaaminen ja pitkä kokemus niin urheilijana kuin valmentajanakin.

Samin asiakkaat koostuvat pääasiassa painonpudottajista, hyvinvointiasiakkaista ja tavoitteellisista liikkujista. Itsensä haastajille työkalupakista löytyy tarpeen mukaan myös hieman tiukempia valmennusmetodeja.

Samilla on pitkä tausta kamppailulajeista, mustan vyön arvoja neljästä eri lajista ja kansainvälistä kilpailu- ja valmennusmenestystä sekä jujutsusta että täyskontaktikaratesta.

Samin kanssa treenaaminen on tehokasta, mutta samalla hauskaa! Ja aina on löytynyt hyviä liikkeitä. vaikka polvet ja selkä aiheuttavat minulle ajoittain ongelmia.

Liisa, 53 v.

Sami on osaava ja innostava. Hän osaa motivoida minua liikkeelle ja hänen kanssaan olen huomannut, että pystyn saavuttamaan tavoitteeni. Mulla on nyt jo uusi tavoite – puoli Marathon!

Linda, 33 v.

Hyvä tyyppi, joka osaa asiansa!

Seppo, 47 v.