RCS Training Center
Lapinkyläntie 191
02880 Veikkola

Luonnonkauniissa ympäristössä sijaitseva RCS Training Center on kuin tehty hyvinvoinnin lisäämiseen ja itsensä kehittämiseen. Harjoitussalit soveltuvat mm. kehonpainoharjoitteluun ja kehonhuoltoon. Viihtyisät ja kodikkaat tilat antavat pienryhmävalmennuksille ja asiakastapaamisille erinomaiset puitteet.

Kiinnostaako sinua vuokrata liikuntatilaamme? RCS Training Centerissä on kaksi vuokrattavaa liikuntatilaa (25 m2 ja 35 m2), jotka soveltuvat ryhmäliikuntatunneille ja pienryhmille. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Club 4
Keilaranta 4
02150 Espoo

Espoon Keilarannassa sijaitsevalla yksityisellä Club4 (Trainer4You) -kuntosalilla on loistavat puitteet tehokkaaseen harjoitteluun. Sali takaa rauhallisen harjoittelu- ja valmennusympäristön sekä huippuluokan harjoitusvälineet kaikkiin tarpeisiin. Ruuhkattomissa tiloissa voit keskittyä täysin omaan treenaamiseesi. Siistit ja ylelliset puku- ja suihkuhuoneet ovat piste i:n päällä!

Oitbacka Gård
Kiseleffin puistotie 
02510 Oitmäki

Viehättävässä, historiallisessa Oitbackan kartanossa Kirkkonummella isännöimme yritysryhmiä ja järjestämme koulutuksia ja valmennusryhmiä.